Alt til kontoret

Totalleverandør

Har du en virksomhed med kontor, ved du hvor vigtigt det er, at tingene fungerer, og hvor vigtigt at der er de nødvendige materialer er til rådighed, for at arbejdet bliver udført professionelt og effektivt. Der er ikke noget mere dræbende end at løbe tør for for eksempel printerfarve eller papir, og vi ved alle hvor vigtigt det er at medarbejderne har de bedste arbejdsbetingelser, og har de rette muligheder for rigtige og fleksible arbejdsstillinger. Forkerte kontormøbler skaber dårlig arbejdsmiljø, og udvikler arbejdsskader og sygemeldinger, så derfor er det af stor betydning at man vælger det rette. Her er Redoffice den helt rigtige samarbejdspartner. Redoffice er totalleverandør indenfor alt hvad der hører sig til for at få dit kontor til at fungere, lige fra kontorartikler, blækpatroner og toner, kantinevarer, elektronik, rengøring, lager og kontormøbler, kort sagt, kontorvarehus med et bredt og spændende sortiment.

Landsdækkende virksomhed

Redoffice Scan Office er den største danskejede kontorforsyning og har eksisteret i mere end 115 år. Redoffice leverer varer til mere end 10.000 kunder, men på trods af størrelsen, er der stadig fokus på hver enkelt kunde og de individuelle behov, og hvad netop din virksomhed har behov for.

læs mere her

Professionel e- handel med bonusshop

Redoffice Scan Office A/S har centrallager i Esbjerg, og er landsdækkende. Der er et bredt og spændende sortiment, både med mærkevarer og egne varer af høj kvalitet.

Vision, mission og værdier

Redoffice vil være markedets foretrukne totalleverandør indenfor alt i kontorartikler. Deres mission er gennem motiverede og specialiserede medarbejdere, at skabe tilfredse kunder og sikre optimering. Værdigrundlaget er at skabe relationer til kunderne, og være troværdige og tage ansvar, og ikke gå på kompromis med kvaliteten.