Få skrotpræmie for din brugte bil

Få skrotpræmie for din brugte bil

Det koster både tid og penge at skulle sælge sin brugte bil. Du skal sørge for at bilen er vedligeholdt og ser pæn ud når potentielle købere ser den, og så fylder bilen og tager plads fra andre ting i garagen. Vil man gerne overveje alternativer, bør man undersøge at sælge bilen til skrot i stedet for.

Når du sælger bilen som skrotbil til en autoophugger, skal du gå efter en autoophugger som er miljøgodkendt. Dette har nemlig betydning for dig og de penge du får ud af bilen. Der ligger nemlig en skrotpræmie til dig, når du vælger en miljøgodkendt autoophugger. Den skrotpræmie som du får udbetalt afhænger naturligvis af den bilmodel du har. Nogle biler er mere attraktive end andre i forhold til de reservedele bilen har, men man kan kontakte en autoophugger og få et uforpligtende tilbud. Har din bil været involveret i en ulykke, kan du stadig godt få den solgt som skrotbil, da den stadig kan være noget værd for skrothandleren.

Før du sender bilen til skrot, skal du sørge for at få afmeldt nummerpladen hos SKAT eller nærmeste synshal. Når du har gjort dette, kan du aflevere bilen som skrotbil. Kan bilen ikke køre, eller vil du gerne slippe for at aflevere, kan skrothandleren hos Skrotbil.net afhente bilen ganske gratis i hele landet. Du kan finde mere her om mulighederne for salg af .

DIn skrotpræmie for skrotpræmiebilen kan være af en så betydelig størrelse, at du kan få glæde af pengene til f.eks. en ny og mere økonomisk bil. På den måde får du glæde af en ny bil fremfor den gamle skrotpræmiebil, som er billigere i forbrug. Det kan derfor godt betale sig at overveje at sælge bilen som skrotbil. Derudover gavner det også miljøet at få den skrottet hos en miljøgodkendt autoophugger, da de skrotter den på den mest hensigtsmæssige måde.