Fede reklame artikler med logo

Fede reklame artikler med logo


Står din virksomhed og mangler lidt ekstra promovering så kunne det være en ide at få købt nogle reklameartikler med dit firmalogo på. Der er rigtig mange gode måder man kan gøre det på alt i forhold til hvilken situation du kommer ud i.
keyhanger med logo er et stort hit og der er mange der bruge dem til at promovere deres virksomhed til messer og andre store begivenheder, hvor der kommer mange mennesker.
Hvis du er sælger eller tit kommer i kontakt med din kunde kan det måske være at du giver ham en kuglepen til at skrive noter ned med eller måske kaster ham en antistress bold eller giver ham en notesblok. Det er rigtig god gratis reklame og næste gang han bruger din kuglepen tænker han på jeres relation og forhåbentlig giver han din virksomhed et kald.

Skattemæssige fradrag for reklame. Når du køber reklameartikler kan du også få fradrag for en hvis sum hvert år. Det er jo en rigtig fed måde at få sit brand derud. at få nogle helt vildt fede reklameartikler betalt af skattefar. Det kan være at du vil udstyre dit kontor med vandflasker med dit logo og firmanavn. Det giver en fed fornemmelse at komme ind i et konference lokale hvor der står vand med dit logo samt måske noget slik.
http://bl-graphic.dk/
Det kan også være at dit firma er med til et stort event hvor det er vigtigt at være synlig, så kan det være at du skal få lavet et oppusteligt telt med et firmalogo. Du kan også få lavet lækre beachflag eller flotte rollups hvor jeres firma logo er afbilledet.
En anden rigtig fed måde at få promoveret din virksomhed er en keyhanger. En keyhanger med logo kan bruges til flere forskellige ting. Som navnet antyder, kan det jo selvfølgelig bruges til nøgler, men en keyhanger kan også bruges som navnskilt til konferencer eller måske akkreditering ved større sportsarrangementer.

Det er sådan set kun fantasien der sætter græser for hvad du kan få lavet, så kontakt firmaer som BL-Graphic der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.