FInd byens bedste advokat

Sker der uforventede ting i dit privat eller erhvervsliv er det altid godt at tage kontakt til en advokat. De kan hjælpe med mange alt det juridiske du ikke selv har styr på. Der finde mange typer advokater der kan hjælpe dig hvis du ønsker at køre en sag, eller selv bliver sagsøgt. Men hvem skal du vælge? Skal du tage de største? De billigste? Den lokale? Eller skal du lytte til dit netværk, som måske har en eller flere de kan anbefale. Ja, det er ikke nemt og hvordan adskiller de forskellige advokater sig fra hinanden. Personligt kan jeg godt lide at bruge en lokal advokat, så jeg har nem adgang til eventuelle møder, eller fordi de måske kender flere i min omgangskreds, eller virksomheden jeg måske arbejder for. Så hvordan vælger du den rigtige? Jeg gør altid det at jeg ringer rundt til de lokale advokater og får ne indledende snak om min eventuelle eller sag, eller den situation jeg er havnet i. Her lytter jeg meget på den rådgivning jeg får, hvordan agere advokaten, og bliver jeg taget seriøst. Tilliden til advokaten i den anden ende af røret skal være høj inden jeg aftale et muligt møde, med den eller de firmaer jeg havde bedst kemi med. Herefter mødes vi til gennemgang af sagen, og aftaler det videre forløb. Hvordan er jeg stillet, hvordan kan de hjælpe mig og hvad er min chance for at vinde. Ja, spørgsmål er der mange af, så gør dig selv den tjeneste at samle dine spørgsmål inden mødet, og tag dem alle med til mødet, dette kan hjælpe med at komme hurtigt videre, og få konkrete og gode svar på de bekymringer eller barrierer jeg måtte sidde med. Når sagen er igang er det rart at kunne spare med min nyvalgte advokat, og derfor er den personlige dialog og kemi vigtig. Så gør dig den ulejlighed at invester nogle timer løbende til at mødes med din advokat, dette er den bedste vej til at vinde sagen.