Full service eventbureau gør dit firmaevent en succes

Full service eventbureau gør dit firmaevent en succes

Har du prøvet at stå for en firmafest, har du også oplevet at der er mange opgaver og ting, som skal ordnes for at få festen stablet på benene. Det kan være en benhård opgave, når man også har sine sædvanlige arbejdsopgaver at holde styr på. Denne udfordring har et eventbureau i København sat fokus på, og har i flere tilfælde trådt til når der har været behov for at få en erfaren eventkoordinator til at arrangere fester, receptioner eller firmaevents.

At stable et firmaevents kræver ledelse, budgetstyring, planlægning og ikke mindst tæt samarbejde med andre leverandører. Det kræver derfor også et godt kendskab til branchen, og de forskellige leverandørers produkter. Når du vælger et samarbejde med eventbureau københavn Impactgroup.dk får det som kaldes full service. Det vil sige at eventbureau’et bliver jeres firmas tætte samarbejde fra idé, planlægning og helt frem til selve implementering af arrangementet.

Det står meget klart, at det er dig som kunden der er i centrum. Da det netop er dit firmaevents, skal det også kunne leve op til de ideer, som du har for øje i forhold til arrangementet. Dette gælder lige fra maden til den musik og underholdning som skal leveres. Eventbureauet i København har netop erfaring med at styre hele processen i samarbejde med deres kunder.

Er du nysgerrig for at høre mere om, hvad der er muligt for din virksomhed, er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med et af eventbureauet medarbejdere. Du kan nemt og bekvemt udfylde ne kontaktformular på deres hjemmeside, og så vil du høre fra en medarbejder.

Står du og skal arrangere firmaets julefrokost, kan du downloade eventbureau’et julefrokost brochure. Her kan du læse mere og få masser af inspiration til den årlige begivenhed.