Gardinbussen, dækker Danmark

Går man med tanker om, at ens bolig skal have nye gardiner, hvorfor så ikke bestille et besøg af gardinbussen. Gardinbus Danmark. Gardinbus Danmark kommer rundt i hele landet, og i bilen, nærmere betegnet varevognen, har de altid et stort udvalg af forskellige gardinløsninger, så man kan se, hvordan de eventuelt ville se ud, hjemme hos en selv.

Gardiner er ikke ‘bare’ gardiner. Gardiner er stofgardiner, der hænger smukt ned i sider eller foran vinduet. Men det er også persienner, lameller og rullegardiner. Det er en verden for sig, når man taler gardiner. Træpersienner er en af de ting, som findes i det store flotte udvalg hos Gardinbus Danmark. Med persienner, der udover træ også findes i aluminium, kan man selv bestemme, hvor meget lysindfald man vil have, blot ved at dreje på den pind, som betjener persiennerne. Da ingen vinduer er ens, tager gardinbussen mål, således de persienner man bestiller, også passer til lige netop de vinduer, man har derhjemme.

Elektriske gardiner er en anden ting indenfor gardinløsninger, som Gardinbus Danmark også har i sortimentet. Med elektriske gardiner har man monteret en motor på gardinet, hvorved man kan trække til eller fra via en dertil indrettet betjening. Så bliver det altså ikke meget nemmere!

Hvis man går ind på hjemmesiden www.gardinbusdanmark.dk kan man læse meget mere om det store udvalg af gardinløsninger, man finder hos Gardinbus Danmark. Man kan også bestille et besøg af gardinbussen, så man kan få noget af det store flotte udvalg af gardiner, persienner, rullegardiner og lamelgardiner hjem til sig og se, hvilken løsning der passer bedst til ens smag og behov. Det skal understreges, at det er ganske gratis at få besøg af gardinbussen, og hvis man køber en gardinløsning via Gardinbus Danmark, ja så kan de dygtige montører også installere de nye gardiner.