Hjemmelig hygge

Udover soveværelset, er stuen nok det rum, vi opholder os mest i. Det er her vi slapper af efter en lang arbejdsdag, og derfor er der virkelig behov for at stuen er et hyggeligt sted. Et sted, hvor du kommer i god stemning og kan lade alle bekymringer slippe. Bløde tekstiler i fine mønstre og farver kan være med til at give din stue et stort boost. Hvis du har trægulv i stuen, er det en god ide at finde et stort gulvtæppe at smide under sofabordet. Køb en lækker plaid til sofaen, som du og din familie kan putte jer under. Og find bløde puder, der matcher de farver der ellers er i stuen. Puder som vil få sofaen til at lokke endnu mere. Og tilsæt noget brugskunst og nogle pynteting du synes om – for eksempel den sjove Hoptimist, eller noget fra House Doctor, der kombinerer det skandinaviske design med en hyggelig bohemisk atmosfære.

Se de mange produkter på gstyle.dk

Hyggeligt børneværelse

Det er også muligt at gøre børneværelset hyggeligt på trods af biler eller dukker flere steder på gulvet. Gør værelset hyggeligt og praktisk på samme tid. Et par børneplakater på væggen giver liv og farve. Hos Gstyle.dk kan du købe nogle virkelig lækre plakatrammer, hvor det er meget nemt at udskifte plakaterne i. Plakaten bliver holdt fast med et par meget kraftige magneter i træskinnerne. En flot og praktisk plakatramme, som ikke ødelægger barnets plakater. Det vil ligeledes skabe masser af hygge med en flot hylde til at hænge på væggen. Hylden kan både bruges til at have styr på nogle af barnets bøger, som måske ikke lige skal stå i barnets rækkevidde. Hylden kan også bruges til hyggeting, som f.x. et billede, et smykkeskrin fra dåbsgave eller måske en vase. En grøn plante giver altid masser af hygge – også på børneværelset.
En dekorativ knage til væggen vil også være en super god ide. Det er muligt at købe enkelte knager i forskellig størrelser. Disse knager kan du hænge forskudt fra hinanden og derved gøre det meget dekorativt. Knagerne kan du bruge til barnets rygsæk, en morgenkåbe eller måske en trøje.