Hjemmelig hygge

Få hjælp til smukke omgivelser

Det er de færreste mennesker, der trives uanset omgivelserne. De findes, men det er fåtallet. For mange mennesker betyder det til gengæld meget, hvilke omgivelser de befinder sig i. Man kan let forfalde til den konklusion, at omgivelserne og et menneskets indre helst skal være i match for at skabe velvære. Dette er blevet tydeligere i det sidste århundrede, hvor velfærden har invaderet Danmark, og vi som mennesker har kunne rykke fra nederst trin i Maslows pyramide og længere op mod selvrealiseringen. I takt med, at store designere har kendetegnet de sidste årtier og det gennemsnitlige menneske har fået mere at gøre med på lønkontoen, så har der været en bølge med indretningsdesign. It-teknologien har gjort det nemt at vise Danmark, hvad der rører sig på boliginteriørmarkedet, og massevis af onlineshops har set dagens lys. 

Gstyle når der skal forkæles

En af de onlinebutikker, der sælger lækkert boliginteriør, er Gstyle. Udover boliginteriør sælger Gstyle også personlige plejeprodukter som makeup, hårprodukter og delikatesser. Se de mange produkter på gstyle.dk. Her findes også gaven til værtinden, konfirmanden eller svigermor. Uanset om det drejer sig om en hoptimist eller andet brugskunst, så har Gstyle lagt masser af kærlige tanker i det. Et af de mere lækre mærker på siden er House Doctor, der er kendt som et luksuriøst mærke til moderne boligindretning. Bag House Doctor gemmer der sig både dansk design og dansk produktion. Det er en familie, der står bag det lækre mærke, og virksomheden er beliggende i Ikast midt i Jylland. Gstyles præsenterer de nye og lækre produkter fra House Doctor. Det er specielt stuen og køkkenet, som House Doctor har kastet sin kærlighed på og efter.

Lækkert helt ned i detaljen

Gstyle har mange lækre mærker under deres vinger. Udover House Doctor sælger de også Pernille Corydon smykker. Et mærke, der figurerer på mangen en konfirmands ønskeseddel, Andersen Furniture, Aqua Dulce, Novoform Design og Kevin Murphy. Disse og mange flere lækre mærker huserer hos Gstyle. På deres blog kan man læse om styling, mærker og produkter. Det kan være alt fra ‘gode tricks til sommerhåret’ til parabenfri hårfarve fra Kevin Murphy. Der er megen god viden at hente på Gstyle.