Hvor varmt eller lyst vil du have det?

Lys er godt, men… et rullegardin kunne da være dejligt i ny og næ…

Man kan altid for meget af det gode. Hvem kender ikke at blive vækket af morgenens solstråler, når man faktisk har fri og ikke skal noget de næste mange timer? Eller at sidde på et overophedet kontor, hvor det simpelthen bare larmer for meget ude på gaden til at man kan åbne vinduet? Måske har du også bare tænkt: -Hold op hvor er vores gamle markise ved at ligne en teltdug der var med på Woodstock! Eller har du flere gange jaget nysgerrige arkæologer væk fra dit vindue, som har troet at de havde fundet værdifulde gamle pergamentsruller, når de egentlig bare har fået øje på dine gamle rullegardiner. Om tanken har passeret én eller ej så er det uanset et kig værd at besøge moogio.dk, såfremt man er den heldige ejer af et eller flere vinduer i alskens størrelser.

Hos Moogio finder du en forhandler af solafskærmning og dekoration af vinduer, som vil give én mulighed for at finde netop den løsning man har brug for til de fleste situationer.
Man kan besøge en af de mange butikker – der er fordelt over både Danmark og Sverige – eller man kan gå ind på hjemmesiden moogio.dk og bestille et gratis uforpligtende opkald, hvor en af deres kompetente medarbejdere kan hjælpe med at finde lige det man ønsker. En garanti på hele 5 år er bare noget af det der kan afspejle det høje serviceniveau der kendetegner virksomheden. Så man kan være sikker på at ens nyindkøbte rullegardiner ikke går nogen steder lige for nylig!

Derudover er Moogio også med på bølgen af teknologi der gør det nemt for dig at styre markiser og gardiner fra tablet og smartphone. Er man et luksusdyr, elektronik-elsker, eller vil man bare følge med indenfor den rivende udvikling af kontrollerbart hjemmeinteriør, så er der – både på nettet og i en af de mange butikker landet over – mulighed for at finde lige det man søger.