IT systemer på skibe

Der er selvfølgelig altid en vis form for kommunikative former på et skib, så man kan få kontakt på forskellige mennesker når man er ude og sejle, men også her indenfor denne gren, sker der en stor udvikling, og jeg ved at der er ved at blive lavet en app, hvis den da ikke allerede er færdig, som kan være en stor hjælp til dem der færdes i både på havet.

Router og app, så er man godt sejlende på havet eller diverse floder. Selvfølgelig sidder man ikke og spiller computer når man er ude og sejle, men et godt routersystem er vigtigt for sikkerheden når man er langt fra land.

Jeg ville ønske at jeg var mere modig med skibe, både og vand – og har da også mange gange tænkt på at købe en lille husbåd, men det kræver nok at jeg lige bliver fortrolig med de mindre både som ses på billedet. Jeg er nok også mere til de små kanaler end det store åbne hav, men det kræver at jeg får lært at sejle.