Kvalitetsreservedele til iphone er billige

Kvalitetsreservedele til iphone er billige

Når man taber sin mobiltelefonen er det virkelig uheldigt, hvis den går i stykker. Det kan for de fleste være en sur omkostning, men ikke desto mindre en nødvendighed. Rent prismæssigt og kvalitetsmæssigt varierer det fra mobilreparatør til mobilreparatør, hvilket ikke gør det nemmere at få den hurtigt repareret. Er man selv ret fiks på fingrene, kan man finde nye reservedele til reparation af apple iphone ret billigt og i den bedste kvalitet. Så bliver det i hvert fald ikke nemmere at få den fikset hurtigt.

Vil man være sikker på at kunne få lavet sin skærm eller udført en anden type apple reparation, kan det sagtens lade sig gøre med reservedele fra phoneworld.dk. Her koster en skærm til en reparation af apple iphone 5 omkring 600kr for en original del. Det er ikke mange penge for en skærm, hvis du selv kan skifte den ud.


Til Iphone 6 reparation kan du få ny skræm som reservedel til en pris på 999kr for original kvalitet. Er det bagsiden som trænger til en udskiftning koster det ca 799kr.
Find dem på phoneworld.dk Derudover kan du finde forskellige reservedele målrettet apple reparation og reparation af apple iphone.

Webshoppen kører med dag til dag levering, hvilket naturligvis vil sige, at du har reservedelen til din apple reparation meget hurtigt. Køber du for mere end 400 kr får du fri fragt på ordren. Fortryder du købet, har du 14 dages returret.

Leder man efter en god leverandør til b2b, får man 10 procent rabat på alle køb fra webshoppen. De er jeres solide samarbejdspartnere, som behandler hver enkel ordre med respekt.

Skal telefonen repareres, trækker de først pengene ved afsendelse af produktet eller afhentning af din enhed. Du kan også selv købe værktøj i deres webshop, så du har alt det rigtige udstyr til at udskifte din mobils gamle skærm.