Nødstrøm en livreder

Nødstrøm hvad brugse det til

Et UPS-anlæg er nærmest et must, for de fleste virksomheder idag. Hvis ens strøm, ikke virker har man et UPS-anlæg til at tage over i 10-15 minutter, efter tager en generatorer over, den kan køre i omrking 12 timer uden påfyldning af diesel, det tager maks 4 timer for Norwerk at nå frem. Samlet set hedder det hele et nødstrømsanlæg.

Det smarte ved et USP-anlæg er at det sikrer, at dine systemer ikke kortslutter, og at dine systemer bliver lukket korrekt ned. Et UPS-anlæg har redet mange firmaer, for at betale for nye servere.
generatorer
Det smarte ved ´s generatorer er at de ikke bruger ret meget diesel, så de kan køre i lang tid uden at blive fyldt op. Det største problem med generatorer er at de ikke kan fungere ret lang tid før de skal tankes op, men Norwerks generatorer er meget længere fremme i teknologien.

En samlet pakke, kaldes et nødstrøms anlæg, med sådan bliver du ikke nød til, stoppe din produktion, hvis strømmen går. Hos Norwerk er kvaliteten i top, de er eksperter når man snakker om strøm. Servicen er meget høj de tilbyder to månedlige service tjek. De har en meget hurtig respons tid. De kan nå frem til dig på højst 4 timer efter et nedbrud. Hvis de har problemer med at få problemet løst, kan de ringe efter nogle meget kvalificerede mennesker, til at løse det. Elektronik er meget farligt, det er vigtigt det bliver installeret korrekt, da det kan have fatale følger, hvis strømmen løber den forkerte vej, den kan resultere i et nedbrud, som kan blive dyrt at fikse, samtidig med at det vil tage utroligt lang tid.
Norwerk længer meget vægt i at, man selv kan finde ud af hvordan man, starter systemet op, indtil Norwerks teknikere kommer frem, derfor er der en enkel, men samtidig meget dækkende software, som sikre dit system.