Nyt dansk skomærke har set dagens lys

Nyt dansk skomærke har set dagens lys


Det påstås, at diamanter er en kvindes bedste ven, men i dagens modebillede fokuseres der klart mere på sko end på små, skinnende sten. De fleste kvinder går rigtig meget op i at have moderigtige sko. Mange har utallige par til enhver lejlighed i garderoben, og nogen påstår ligefrem, at de har en decideret sko-fetich.

I Danmark er der fornylig dukket et nyt skomærke op, som fokuserer på at producere moderne sko med stilfulde udtryk. Mærket hedder Latinn og har til huse i Aarhus, men de sender til hele landet fra deres fine webshop. De lægger stor vægt på at yde en sublim service, så derfor tilbyder de fri fragt i hele landet, hvis man blot handler for over 299 kroner, og de lover at sende varen samme dag, hvis den bestilles inden kl. 13. Dermed kan man sidde i sin stue og bestille et par lækre sko, for allerede dagen efter at hoppe i dem. Det kan næsten ikke være nemmere.

Udvalget hos Latinn består af nærmest alt hvad en skoelsker kan begære. De har blandt andet sneakers, sandaler og støvler i sortimentet, og der er sko til alle sæsoner, som følger tidens trends perfekt.

Denne sommers store trend har været espadrillos. Espadrillos er en skøn sommersko, da den er let og hurtig at hoppe i, den er ikke for varm, og så er den praktisk på den trendy måde. De passer til både hverdag og fest, hvor de kan styles sammen med et par seje jeans eller en lækker sommerkjole, for at give helt forskellige udtryk.
Latinn producerer og sælger espadrillos fremstilles i god kvalitet og man kan få dem i forskellige farver samt med eller uden afmærkning på hælen, så man kan finde det par, som passer lige præcis til en selv. Espadrillos hos Latinn kan fås til overkommelige priser og man kan se udvalget her espadrillos.