Overvej en uddannelse ved Syddansk Universitet

Der er rigtig mange muligheder og det kan være svært at vælge

Hvis man er blevet færdig med gymnasiet og er i gang med et sabbat år så er det allerede nu en god ide at overveje om man gerne vil læse videre. Før man ved af det så er det forår og tid til at søge. Derfor er det allerede nu en god ide at tænke over hvad man godt kunne tænke sig at læse hvis man allerede nu ved at man gerne vil læse videre. På Syddansk Universitet finder man et stort udvalg af forskellige uddannelser. Det er alt lige fra økonomi med Makroøkonomi til biologi, civilingeniør og meget meget mere. Udover bacheloruddannelser så kan man også tage sommerkurser, adgangskurser og kandidatuddannelser. Se meget mere lige her på Offentlig administration.

Tag en uddannelse hvor du får forståelse for økonomiske sammenhænge i samfundet

Er du typen der elsker tal så er dette helt sikkert en uddannelse for dig. Med en samfundsøkonomisk uddannelse får du redskaber til at få forståelse og indsigt i hvordan den nationale men også internationale økonomi fungere. I denne forbindelse vil man lære om hvilke faktorer der er væsentlige for at skabe udvikling. Er man derfor vild med matematik og statistik så er en uddannelse med Offentlig administration og Makroøkonomi måske lige noget for dig.

Få en god start på din karriere

Ønsker du en god start på din karriere og et uddannelsessted som giver de gode kompetencer som du kan anvende ude i erhvervslivet så tag en uddannelse ved Syddansk Universitet.

Læs meget mere på SDU’s hjemmeside

Hvis man gerne vil læse mere om SDU og de mange muligheder og døre som SDU giver adgang til så kig forbi SDU.dk og læs meget mere om de mange forskellige uddannelsesmuligheder som SDU kan tilbyde. Er man på udkig efter efteruddannelse så er det også noget som man kan finde hos SDU.