Stålindustriens udfordringer

Erfarne specialister indenfor metalarbejde

Ofte kan det være i specialiseringen, at guldet ligger gemt. Der er nemlig ingen, der har tid til at fordybe sig i alt. Det at blive specialist indenfor mange områder er sjældent set. En type af specialister, der har fundet sin eksistensberettigelse er “one stop suplier”. Det vil sige en specialist, der servicerer og varetager opgaver for en anden virksomhed, og som bagefter sender den færdigpakkede vare direkte til kunden. En sådan specialiseret virksomhed er KIMAS A/S, der siden 1983 har varetage specialiserede opgaver indenfor svejsning, bukning og laserskæring. Hos KIMAS A/S er arbejdsopgaverne kridtet skarpt op.

Centralt beliggende

KIMAS A/S ligger centralt i trekantsområdet. Nærmere betegnet i udkanten af Kolding og tæt på motorvejsnettet. Det er således nemt tilgængeligt at få sine varer til viderebearbejdning hos KIMAS A/S. Historien bag KIMAS A/S strækker sig endda længere bagud end 1983 i form i sin tidligere form af Kolding Industrimontage. Så der ligger uendelig mange års erfaring bag det KIMAS A/S, der eksisterer i dag.

Endnu mere viden indenfor metal

Udover specialiteterne laserskæring, bukning og svejsning, så tilbyder KLIMAS A/S også fræsning, pulverlakering, CO2 svejsning og bejdsning. Dette gør, at virksomhederne har mulighed for at placere alt deres metalarbejde ét sted. Der er næsten ikke det, som KLIMAS A/S ikke kan hjælpe med. Virksomheden, med al sin viden om metalbearbejdning, hjælper gerne med tegninger og konstruktioner, slibning, overfladebehandling samt CNC-drejning og fræsning. De går heller ikke af vejen for at lave prototyper. Hele processen med metalbearbejdning kan altså placeres hos KLIMAS A/S, der varetager underleverandørerne.

Outsorcing er det nye sorte

Det at købe andre til en opgave er ikke noget nyt. Derimod er det et at bruge begrebet strategisk og bevidst noget, der er opstået i de seneste årtier og som tænkes ind i begrebet Supply Chain Management. Virksomhederne har muligheden for at fokuserer på enkelte områder og blive specialister i dette, når de outsourcer andre områder til dem, der er specialister til dette område. Opgaven er at få alle leddene til at vinde i arbejdet for kunden, så alle kan have et godt eksistensgrundlag. KIMAS A/S tilbyder sig gerne som partner inden for metalbearbejdning.