SMS er en unik kommunikationsform

Der er ikke noget som SMS


SMS er unik på mange måder i forhold til alle andre kommunikationsformer. For det første så kan stort set alle læse en sms, og stort set alle har en mobiltelefon. Der er fortsat mange, især ældre mennesker som ikke har en computer eller anden adgang til mails. En SMS har endvidere den fordel at den automatisk bliver udsendt til dem der skal have den og de skal ikke selv gøre noget for at modtage den. Dermed eliminerer man den mulighed at modtageren, modsat ved emails, ikke ser beskeden før det er for sent. Det er da også derfor at sms løsninger bliver stadig mere og mere udbredte, selvom sms jo langt fra er en ny og innovativ løsning i sig selv.

Alle kender efterhånden forskellige sms løsninger idet de fleste af os stifter bekendtskab med fænomenet mindst et par gange om ugen eller måneden. Det er jo ikke de enkelte smsér fra en afsender til en modtager der er interessante i denne sammenhæng, men derimod de sms´er der genereres automatisk i en eller anden forbindelse. Disse skal jo styres på den ene eller anden måde.

SMS Gateway

Alle husejere kender til det med at man får en sms dagen før kommunen kommer for at hente ens affald eller lignende, og de fleste har rpøvet at få en sms fra tandlægen et par dage inden man har en aftale. Alle disse automatisk genererede sms´er skal jo styres på en eller anden måde og det gør man lettest og mest effektivt ved hjælp af en sms gateway, Kontakt coolsms.dk og få et uforpligtende møde og en snak om hvordan jeres forretning kan få glæde og udbytte af en professionel tilgang til det at bruge sms´er i jeres forretning. For der er stort set ikke den type af forretning der kan forbedre deres bundlinje med en sms løsning, hvis de har bare den mindste form for løbende kundekontakt,