Spejle til ethvert rum

Når den nye bolig er indrettet, eller den gamle bolig skal have en lille opdatering, så er det ofte i detaljen, man finder løsningen. Der findes megen inspiration på internettet til, hvordan man indretter sig bedst muligt. Det handler dog om at finde det, der ‘taler til en’. Det handler ikke om, at tingene vitterligt har en stemme, men at man kan finde en vis genklang ved genstanden.

Society of lifestyle

House Doctor kan købes hos likehome.dk, der er en livstilsbutik online. House Doctor kombinerer en bohemisk atmosfære med det skandinaviske design. Det er en indretningsstil, der er en grad mere afslappet end den typiske skandinaviske stil, der går med det rene, lyse look. House Doctor har husket detaljerne og sælger derfor et bredt udvalg af interiør, der skal matche møbelstilen. House Doctor blander gerne de forkellige elementer, så der opstår brydninger i stedet for ensartethed. House Doctor holder til i Ry i et moderniseret, nedlagt landbrug. Her har de indrettet sig med House Doctor interiør, så de konstant lever House Doctor-ish.

Et spejl til hver en bolig

Spejle kan på mange måder udvide et rum. Det er forkert at tro, at et spejl blot er til at spejle sig i. Et spejl kan nemlig spejle ikke kun mennesker, men også rummet. House Doctor har en stor kollektion house doctor spejle. De forskellige House Doctor spejle har forskellige former. Der er helt runde. Der er ovale spejle. Der er sågar et spejl formet som en champignon. Spejlene har forskellige farver. Der er den normale stålblanke, som vi typisk kender det. Der er også kobberfarvet og lidt mørkere grå. House Doctor har også stående spejle til helfigur samt mindre spejle, der inkluderer en lille hylde. Kort sagt, så er der et spejl til hver en smag og behov.

Køber du dit House Doctor interiør hos likehome.dk, så har du 365 dages returret. Det er da værd at tage med.