Sulten i en fart?

Travl dag i dag? Måske kniber det med tiden til at få lavet aftensmad? Fortvivl ikke, der er hjælp at hente hos EatOnline!

EatOnline er en hjemmeside, hvor man kan finde take away tilbud i dit nærområde. Det er nemt og enkelt. Blot indtast dit postnummer, og så får du en mængde muligheder præsenteret.
take away Aalborg

Der er spisesteder indenfor alle kategorier, og forskellige køkkener. Så afhængig af hvad du har lyst til, er der mulighed for pizza, mexicansk mad, eller måske søger du brunch til dine gæster.

EatOnline findes også som app til telefonen, og det vil gøre det endnu nemmere for dig at finde hurtig aftensmad, eller andre af dagens måltider i en fart. App’en kan downloades enten fra App Store (Apple) eller Play Store (Android), og er nem at bruge. Madbestilling bliver ikke meget nemmere. På eatonline.dk, er der en formular, hvor du kan indtaste dit mobilnummer, og så tilsendes link til app’en, som du så kan downloade. Det er supernemt og smart.

EatOnline fungerer på den måde, at du kan indtaste din placering, og så viser den en liste over spisesteder i området. Mange af disse spisesteder tilbyder gratis udbringning. Det er nemt og tidsbesparende, og det eneste du skal gøre er at åbne dit dør når buddet ringer på.

Bordbestilling er også en mulighed

EatOnline’s app giver også mulighed for at bestille bord på en række af de restauranter der er tilgængelige, så du slipper for at sidde i kø i telefonen.

Med EatOnline har du altid hjælp lige ved hånden, på de travle dage, eller hvis du har lyst til at forkæle familien med lækker og nem mad. Så skynd dig ind på hjemmesiden eatonline.dk, eller hent app’en til din mobiltelefon, og se hvilke muligheder du har for lækker mad i dit område. Lad dig inspirere til at prøve nyt, eller vælg din yndlingspizza. Bon appetit!