Tjek på dytten?

Syn, reparation, eller køb af Peugeot og Citroen

Er man ejer af en Peugeot eller Citroen, eller ønsker at blive det, er der grund til at læse videre. Hos Citroen Kolding eller afdelingen i Herning findes netop specialister i de to populære franske bilmærker. Værkstedet i Herning har allerede snart seks år på bagen, og ikke lang tid efter åbningen blev det tid til at udvide med afdelingen Citroen Kolding. I både Kolding og Herning kan man få samme høje kvalitet af service og reparationer, og det hele kan bookes og betales online.

Lavere priser end normalt

Hvis man er på udkig efter lave værkstedpriser er det også en god idé at tage et kig på aunetto.dk. Mange vil måske tro at det vil være dyrere at tage til et specialiseret autoværksted end et almindeligt. Men således hænger det ikke sammen. Grundet specialiseringen vil reparationer ofte være hurtigere da mekanikerne simpelthen ved mere om den bil de har fingre i og derfor hurtigere kan løse forefaldne problemer. Derudover er værkstederne ikke bundet af dansk importkøb, og kan derfor spare mange penge på original reservedele. Derfor kan værkstederne ofte levere ydelser der prismæssigt ligger under andre autoriserede værksteder. Og det selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ny bil eller udskift den gamle spand med noget bedre?

Man kan ovenikøbet også skaffe sig en Peugeot eller Citroen som værkstederne selv sælge videre, og som derfor er i tip top stand, og selvfølgelig også til konkurrencedygtige priser. Dette foregår i Herning afdelingen, hvor man nu også har mulighed for leasing af Citroen varebiler.

Besøg aunetto.dk hvor der både er prisoversigt, opslag med biler til salg, og meget mere information om de to værksteder. Et nyt skud på stammen inden for autoværksteder, hvor god kvalitet ikke behøver at være betinget af en høj pris.